Deze huisjes en senioren bungalows liggen op 55 en 60 plus vakantieparken.

2 persoons bungalow op 55 plus vakantiepark huren? Dit, deze 55, 60 en 65 plus vakantieparken Nederland, zijn geschikte vakantieparken voor senioren. Vaak kleinschalige vakantieparken. Met ligging in het bos of met ligging aan zee. Rust, veel groen om je heen en ruimte! Of aan het water.

Topparken senioren vakanties banner


Huisjes en bungalows senioren zonder drempels en obstakels

Senioren vakantie boeken en op zoek naar een vakantiepark geschikt voor 55 en 60 plussers? Je vindt hier huisjes en senioren bungalows zonder drempels en gelijkvloerse villa’s en bungalows met wellness faciliteiten zoals sauna, bubbelbad of hottub. Op de meeste van deze senioren vakantieparken kan je een fiets of E-Bike huren. Ideaal als je met de auto of trein naar je luxe vakantiehuisje of appartement afreist en in de omgeving van het park mooie fietstochten wilt maken.


wandeling op groen vakantiepark

Senioren korting bij huren bungalow op vakantiepark

In het verleden gaven vakantiepark ketens zoals Center Parcs senioren een 55 plus korting. Helaas is deze korting voor ouderen niet meer van toepassing. Last minute korting is nog wel van toepassing.


Welke parken zijn aan te raden voor senioren?

Indien je als 55, 60 of 65 plusser gesteld bent op rust, is het zaak een huisje of seniorenbungalow te boeken op een park midden in de natuur en bij voorkeur op een park met verwarmd binnenzwembad, restaurant en fietsverhuur. Kleinschalige bungalowparken zijn ook geschikt voor senioren. Op de senioren parken tref je 2 type accommodaties aan. Gelijkvloerse accommodaties die zonder drempels zijn en luxe wellness verblijven. We lichten dat verder op deze pagina toe. Eén ding is duidelijk, voor een fijne en betaalbare senioren vakantie, zit je in Nederland goed.


Deze vakantiepark ketens in Nederland verhuren senioren bungalows.

Naast een aantal kleinschalige vakantieparken, zijn er ook grote en bekende vakantiepark ketens welke zich richten op senioren vakanties. Dit zijn onder andere Topparken, Center Parcs, Roompot, EuroParcs. Bij deze bekende verhuurorganisaties zijn ook mindervaliden huisjes en aangepaste vakantiebungalows te huur. Voor een mindervaliden vakantie.

wandeling met de hond

Hofparken, aantrekkelijke vakantieparken voor senioren.

Op zoek naar een rustig gelegen vakantiepark in de Achterhoek, midden in de natuur en met verhuur van luxe wellness senioren bungalows? Dan moet je zeker eens kijken naar het unieke aanbod van Hofparken. Wat dacht je van het huren van deze 2 persoons bungalow met sauna in de Achterhoek of deze gelijkvloerse wellness bungalow voor twee personen in Overijssel?


Wellness huisje of luxe senioren bungalow bij Topparken huren

Een gelijkvloerse wellness bungalow of rustig gelegen huisje met privé sauna en spa huren? Bij Topparken is het aanbod wellness vakantieverblijven op rustig gelegen vakantieparken groot. Ook voor een luxe vakantie Nederland met rolstoel, rollator of scootmobiel. Wat dacht je van deze 4 persoons accommodatie op de Veluwe? En voor een senioren vakantie Utrecht. Deze luxe 4 persoons vakantiewoning met sauna Lage Vuursche mag er ook zijn.


fitte senioren aan het fietsen

OAD busreizen banner

Senioren bungalow bij Landal GreenParks huren

Landal GreenParks heeft binnen Nederland het grootste aanbod senioren bungalows, aangepaste vakantiehuizen én honden bungalows. Je kunt dus ook als je wat ouder bent en slecht ter been een bungalow of gelijkvloerse vakantiewoning bij Landal huren. Voor een luxe senioren vakantie op een bungalowpark Nederland met uitgebreide en luxe voorzieningen. Zo is deze 2 persoons bungalow op Landal Heideheuvel extra toegankelijk voor senioren en mindervaliden en is deze 4 persoons bungalow op de Sallandse Heuvelrug zeker ook een aanrader. Prachtige omgeving voor een fietsvakantie Overijssel.


EuroParcs, rustig gelegen vakantieparken voor senioren.

De vakantiepark keten EuroParcs heeft een groot en gevarieerd aanbod MIVA vakantieverblijven en senioren bungalows. Deze zijn meestal geschikt als senioren vakantieverblijf en soms ook voor een vakantie Nederland met rolstoel. Wat bij EuroParcs opvalt is dat de meeste parken op unieke locaties liggen en sommige relatief kleinschalig zijn. Zie bijvoorbeeld deze 5 persoons gelijkvloerse bungalow bij EuroParcs de Biesbosch of deze 6 persoons MIVA bungalow Utrechtse Heuvelrug.


ouder paar op het strand

Vakantieparken voor senioren bij Roompot.

Uniek aanbod bij Roompot vakantieparken. Luxe en rustig gelegen senioren bungalows en appartementen bij Roompot te huur. Roompot vakanties heeft een groot aanbod senioren bungalow en luxe appartementen te huur in Nederland. Ook voor een senioren vakantie Nederland aan zee zoals in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of de Waddeneilanden. Met altijd wel aantrekkelijke last minute aanbiedingen, ook voor ouderen die slecht ter been zijn en mensen met een fysieke beperking. Daarnaast zijn ere bij Roompot ook luxe en aangepaste hotelkamers te huur. Wat dacht je van het reserveren van deze luxe en aangepaste hotelkamer bij vakantiepark Cape Helius in Zuid-Holland? In Hellevoetsluis.


Een huisje of bungalow zonder drempels boeken.

Als je al wat ouder bent en gebruik maakt van een rollator of scootmobiel dan heb je geen behoefte aan een vakantiehuis, bungalow of appartement met drempels. Via deze site zijn diverse gelijkvloerse vakantiehuisjes en senioren bungalows te huur. Deze vind je bijvoorbeeld in Drenthe. Geschikt voor een ouderenvakantie met rollator of scootmobiel. Deze accommodaties vind je op diverse 55 en 60 plus vakantieparken. Ze zijn soms ook geschikt voor een vakantie met rolstoel of een mindervaliden vakantie. Eén en ander heeft te maken met de eventuele aanpassingen die in het vakantiehuis of bungalow zij gerealiseerd.


fietsen in de natuur

Vakantieparken geschikt voor actieve senioren vakantie

Er is een grote groep senioren die nog fit is en op zoek is naar leuke activiteiten tijdens de vakantie. Fietsen en wandelen staan voor wat betreft een senioren vakantie Nederland vaak centraal. Op deze site hebben wij een aantal bungalow en huisjes geselecteerd die ideaal zijn in het kader van een actieve ouderen vakantie. De betreffende vakantieparken liggen altijd midden in de natuur en in een prachtige fiets- en wandelomgeving. Het gaat vaak om rustig gelegen 50 en 60 plus vakantieparken met fietsverhuur.


vrouw in een hottub met hond die toekijkt

Vakantieparken voor senioren met wellness huisjes

Diverse kleinschalige vakantieparken in Nederland zijn rustig gelegen met een uniek aanbod wellness huisjes en relax bungalows. Deze zijn uitermate geschikt voor senioren die van rust, ruimte en wellness faciliteiten zoals sauna, bubbelbad, jacuzzi of hottub willen genieten. Een aantal Topparken zijn in dit opzicht ideaal. Ze zijn relatief kleinschalig, rustig gelegen in het groen en hebben een aantrekkelijk aanbod huisjes, villa’s en bungalows met sauna én spa. Ideaal voor die senioren die willen genieten van wellness in een rustgevende omgeving.


Senioren hotel ook een optie?

Indien je er 2, 3 of 4 dagen tussen uit wilt, is een verblijf in een senioren hotel wellicht ook een optie. Zeker als zo een hotel een meerdaags senioren arrangement aanbiedt en zo mogelijk een fiets- of wandel arrangement. Voor de fijnproevers, diverse hotels in Nederland bieden ook culinaire arrangementen aan, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een 3 of 4 gangen diner.


Primavera Reizen overwinteren banner