Senioren vakantiewoning

Boek hier je senioren vakantiewoning

Als je als 60 of 65 plusser een leuk en luxe vakantiehuis zoekt, kan je het beste zoeken naar een senioren vakantiewoning. Over het algemeen genomen zijn dit luxe vakantiewoningen op 55, 60 en 65 plus bungalowparken maar ook particulier is er veel en goed aanbod. Over het algemeen genomen zijn 55 plus vakantiehuizen luxer, zonder drempels en vind je minimaal 1 slaapkamer op de begane grond. Overigens zijn veel senioren vakantiewoningen gelijkvloers en kan je direct naast of bij de accommodatie een auto parkeren.

Topparken senioren vakanties banner


Welke bungalowparken voor senioren zijn favoriet?

Indien je een senioren vakantiewoning of bungalow in Nederland zoekt, kom je terecht bij de vakantiepark ketens van onder andere EuroParcs, Topparken en Landal. Maar ook kleinschalige vakantieparken zijn vaak geschikt voor een senioren vakantie, ook al omdat dit type parken meestal niet aantrekkelijk zijn voor jongeren en gezinnen met kinderen. Senioren parken onderscheiden zich meestal van de familieparken vanwege de rust, groene omgeving en beperkte faciliteiten voor groepen. Op 55 plus parken vind je geen indoorspeeltuin of subtropisch zwemparadijs.


wandeling op groen vakantiepark

Luxe vakantiewoning als senior huren

Je wilt je senioren vakantie natuurlijk zo luxe mogelijk. In combinatie met rust, lekker actief bezig zijn en genieten in de natuur. Onze senioren bungalows en vakantiewoningen zijn allemaal luxe en comfortabel. Parkeergelegenheid dichtbij en meestal op eigen terrein. Hoe lijkt het vakantie te vieren in een senioren vakantiewoning met privé sauna en ligbad of jacuzzi?


55 plus parken met fietsverhuur

Indien je een senioren bungalow of vakantiehuis huurt op een 55 plus vakantiepark zal er meestal ook wel een mogelijkheid zijn tot fietshuur of huur van een E-Bike. Veel senioren bungalowparken in Nederland en België liggen midden in de natuur en de huur van een E-Bike of fiets kan per dag en is goed te betalen. Vaak liggen er bij de parken gratis fietsroutekaarten. Maar op het internet vind je natuurlijk ook veel fietsroutes met eventuele knooppunten. Op het fietsenwandelweb.nl vind je naast fietsroutes ook aantrekkelijke wandelroutes.


OAD busreizen banner

fietsen in de natuur

Senioren accommodaties met huisdieren

In de meeste senioren bungalows en vakantiewoningen zijn huisdieren welkom maar er zijn ook huisdiervrije accommodaties. Huisdiervrij betekent dat het niet toegestaan is om een of meerdere honden mee op senioren vakantie mee te nemen. Anderen huisdieren zoals poezen zijn ook hier niet toegestaan. Overigens zijn tegenwoordig bijna alle vakantiehuizen rookvrij. En dat is ook prettig.


Last minute senioren accommodatie huren

Als 55, 60 of 65 plusser heb je meestal de tijd aan jezelf. En dat is zeker van toepassing als je al gepensioneerd bent of van een pré pensioen geniet. Dat betekent dat je meer mogelijkheden hebt om last minute op vakantie te gaan of af en toe een hotel arrangement te boeken. Zeker indien je een last minute weekendje weg buiten de feestdagen om wilt boeken, zijn er veel aanbiedingen te vinden voor senioren. Op deze site vind je altijd de laatste last minute aanbiedingen. Ook als je een senioren vakantiewoning zoekt voor een midweek.


herfstwandeling met rollator

Senioren vakantie Nederland boeken

Wij richten ons voor een groot deel op een fijne senioren vakantie Nederland. Echter, je kunt bij ons ook terecht voor een senioren vakantie Luxemburg, Frankrijk of Duitsland. En voor die ouderen die wel eens zouden willen gaan overwinteren in Spanje of Portugal. Overwinteren voor senioren zit ook in ons vakantiepakket. Vooral interessant voor Pensionada die tenminste 4 weken willen overwinteren.


Primavera Reizen overwinteren banner