Senioren vakantie Nederland

Overzicht mogelijkheden senioren vakantie Nederland te boeken

Vakantie in Nederland boeken als 60 of 65 plusser? Wij hebben hier de betere mogelijkheden voor een senioren vakantie Nederland op een rij gezet. Ook voor 70 plussers. Van een luxe vakantiehuis met sauna op een 60 plus vakantiepark Nederland tot een verblijf in een rustig gelegen hotel. Let op de speciale vakantie aanbiedingen voor senioren. Ook van toepassing op hotel arrangementen en busreizen.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Vakantieparken Nederland geschikt voor senioren

Wij hebben een aantal luxe vakantieparken binnen Nederland welke extra geschikt zijn voor een senioren vakantie. Indien je als 60 of 65 plusser er binnen eigen land een paar dagen tussen uit wilt, zijn dit geschikte parken. Je kunt op zo een senioren vakantiepark een huisje met privé sauna huren bijvoorbeeld maar luxe senioren bungalows met open haard, overdekt terras en hottub of spa zijn ook beschikbaar. Huisdieren meestal welkom. Sommige parken geven in bepaalde periodes en senioren korting.


busreis excursie

Hotel arrangementen voor senioren Nederland

60 en 65 plussers die er onbezorgd een aantal dagen tussen uit willen gaan, kiezen een hotel arrangement Nederland. Soms met speciale aanbiedingen voor 65 plussers. Kies voor een compleet arrangement inclusief overnachting en op basis van volpension. Dan heb je tijdens je verblijf nergens omkijken naar. Een groot aantal hotels in Nederland beschikken over een verwarmd binnenzwembad. Lekker genieten en tegelijkertijd gezond bewegen en wat aan de conditie doen. Een fietsarrangement boeken, is ook aantrekkelijk. Dit zijn geschikte senioren hotels.


Senioren vakanties aan zee Nederland

Een senioren vakantie aan de Nederlandse kust boeken? Zeker een aanrader in de zomerperiode en vooral als de zon schijnt. Wie als 65 plusser graag een vakantie aan zee in Nederland boekt, gaat voor een senioren vakantiepark Nederland aan zee of huurt een appartement of luxe senioren bungalow aan zee. Voor de last minute boekers. Een last minute Texel is buiten het hoogseizoen aan te raden voor 55, 65 en 70 plussers.


ouder paar met hond op het strand

Luxe senioren vakanties Nederland

Als 65 plusser heb je waarschijnlijk behoefte aan meer luxe en comfort tijdens je senioren vakantie Nederland. Het is dan ook waarom wij bij het samenstellen van onze senioren reizen uitgaan van de meer luxe reizen. Ook de busreizen senioren en kerstreizen.

Topparken senioren vakanties banner


Goedkope vakantie Nederland boeken als 65 plusser

Voor senioren zijn er regelmatig last minute aanbiedingen. Dat is vooral in de perioden dat er geen officiële schoolvakanties of feestdagen zijn en gezinnen niet op vakantie met hun ouders gaan. Hier vind je ook last minute aanbiedingen Nederland.


fitte senioren aan het fietsen

Busreizen senioren Nederland

Gezellig met andere ouderen een busreis maken. Dat is met name wat veel alleenstaande senioren doen. Met diverse mogelijkheden binnen Nederland. Busreizen binnen Nederland zijn ook geschikt voor alleenstaande 65, 70 en 75 plussers want deze reizen zijn meestal geheel verzorgd en inclusief gids en eventuele begeleiding. Je kunt een 2 of 3 daagse senioren busreis boeken maar het is ook mogelijk om er 1 dag tussen uit te gaan voor een volledig verzorgde busreis alleenstaande ouderen binnen Nederland voor 4 of 5 dagen te boeken. Soms is het mogelijk thuis opgehaald te worden. Deze busreizen zijn geschikt voor alleenstaande ouderen. Ook met bestemmingen binnen Nederland.


oma in rolstoel met kleindochter

Senioren vakantie Nederland met rolstoel

Ouderen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator hebben binnen Nederland zeker ook mogelijkheden om er een korte of lange periode tussen uit te gaan. Rolstoelvakanties in Nederland zijn ook vaak geschikt voor senioren en op vele vakantieparken in Nederland zijn aangepaste bungalows en andere rolstoelvriendelijke accommodaties te huur. Ook zijn veel hotels in Nederland geschikt voor mensen die mindervalide zijn of slecht ter been, zie deze mindervaliden hotels. Kortom, een aangepaste vakantie Nederland kan je ook als oudere boeken.


Primavera Reizen overwinteren banner