Senioren busreizen 70 plus

Busreizen senioren 70 plussers.

Aan deze senioren busreizen 70 plus doen veel alleenstaande ouderen mee tussen de 70 en 80 jaar. Dit zijn geheel verzorgde busreizen waarbij de reisorganisaties rekening houden met eventuele beperkingen van ouderen. Een rollator en scootmobiel, kan meestal in de bus mee. Een elektrische rolstoel soms. Het is echter per senioren busreis verschillend wat er aan eventuele hulpmiddelen kan worden meegenomen. Bij bijvoorbeeld Veenstra ouderen 60 en 70 plus busreizen is er veel mogelijk. De touringcar is bij Veenstra Ouderen Busreizen voorzien van een tillift.

Vakantiehuis Veluwe te koop

veenstra busreizen senioren banner

Als alleenstaande oudere genieten van een geweldige busreis

Deze 70 plus busreizen zijn luxe senioren vakanties met alles er op en er aan. Je hoeft alleen maar te genieten. De organisatie verzorgt het vervoer, de excursies, overnachtingen en eten en drinken. En heb je een allergie of dieet. Bij deze senioren busreizen 70 plus wordt met alles rekening gehouden. Ook als je als oudere een fysieke beperking hebt of soms wat hulp nodig hebt. Het personeel dat mee gaat met deze busreizen weten hoe ze ouderen kunnen ontlasten en ontzorgen. Zorgeloos genieten, hoe oud je ook bent. Senioren busreizen 70 plus, steeds meer geboekt.


touringcar in de natuur

De meeste van de deelnemers aan deze 70 bus reizen zijn alleenstaand.

Het is goed om te weten dat de meeste deelnemers aan deze senioren busreizen alleenstaand zijn en er zowel mannen als vrouwen mee doen. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers aan deze luxe busreizen is rond de 70 jaar maar er zullen waarschijnlijk ook wel ouderen van 65, 80 en misschien wel 90 jaar mee gaan. Je bent nooit te oud om te genieten van een geheel verzorgde busreis. Busreizen voor senioren zijn ideaal.


Verblijf in een luxe senioren hotel

Indien je als 65, 70 of 80 plussers een luxe meerdaagse en alleenstaanden busreis boekt, wil je overnachten in een goed senioren hotel met goede bedden en optimale service. Je kunt er van uit gaan dat als je mee doet aan een meerdaagse ouderen reis, je verblijft in hotels die luxe zijn en in gericht zijn op een senioren reizen. Dat betekent dat deze hotels ook rolstoelvriendelijk zijn en de hotelkamers goed en eenvoudig bereikbaar zijn, eventueel met een lift. Voor de bagage wordt zorggedragen en er is meestal roomservice. Daarnaast is de keuken van zo een senioren hotel ingericht op het bereiden van bijvoorbeeld glutenvrije maaltijden of een koolhydraatarm of lactosevrij dieet. Geef eventuele diëten ruim op tijd aan de reisorganisatie door waar de busreis is geboekt.

wandeling op groen vakantiepark

Voor hoeveel dagen deelnemen aan zo een senioren busreis?

Er worden voor 70 plussers 1 daagse busreizen georganiseerd maar je kunt ook bijvoorbeeld een 3, 4 of 5 daagse 70 plus busreis boeken. En voor diegenen die behoefte hebben aan een bus rondreis met langere duur. Een senioren bus rondreis boeken met een duur van bijvoorbeeld 7 of 8 dagen is zeker ook mogelijk. Ook in combinatie met vliegen of een cruise. Zowel binnen als buiten Europa.


veenstra busreizen senioren banner

Hoe lang van te voren zo een 70 plus busreis boeken?

Je kunt zo een ouderen busreis meestal al enkele maanden van tevoren boeken. Dat kan online, via de computer, maar ook voor bijvoorbeeld een reisbureau. Maar je kunt een senioren vakantie, ook een cruise of senioren bungalow ook last minute boeken. Zelfs all inclusive. Indien je echter een busreis last minute wilt boeken, is er geen garantie dat er nog plaats is. Dat geldt zeker voor de zogenaamde kerstreizen met bezoek aan de bekende kerstmarkten.


samen aan tafel senioren

Wat zijn de meest gewilde bestemmingen voor een senioren busreis 70 plus?

De meeste korte busreizen zoals de 1, 2 en 3 daagse ouderen reizen, hebben een bestemming binnen Nederland. Andere landen die op het programma staan zijn België, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk. Maar ook bijvoorbeeld een land als Kroatië, Portugal of Frankrijk kan een geweldige bestemming zijn voor een busreis waarbij je in het gezelschap ben van veel oudere senioren.


Primavera Reizen overwinteren banner