Primavera Reizen overwinteren senioren

Overwinteren voor senioren in Spanje of Portugal via Primavera Reizen.

Wie als senior wil overwinteren in Portugal of Spanje, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheden een luxe overwinter accommodatie bij Primavera Reizen te boeken. Dat is veel eenvoudiger dan op zoek te gaan naar een particuliere aanbieder van een appartement, villa of vakantiehuis in Spanje of Portugal. Daarbij komt dat je bij Primavera Reizen kunt zoeken naar beschikbare overwinter verblijven, die geschikt zijn voor 60 en 65 plussers. Ze zijn hiervoor speciaal door Primavera Reizen geselecteerd.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Bij Primavera Reizen inclusief vliegtickets en transfers

Indien je kiest voor een vliegvakantie Spanje of Portugal, is het goed om te weten dat de meeste Primavera overwintervakanties inclusief huur verblijf + vliegtickets en transfers zijn. Uitzonderingen zijn de overwinter reizen inclusief huurauto. Dan is wel de vliegreis inbegrepen maar rijd je zelf met je huurauto vanaf het vliegveld naar je overwinter appartement of hotel.


Meer dan 30 jaar ervaring in overwinter reizen senioren

Je wilt natuurlijk alleen een overwinter vakantie Portugal of Spanje boeken bij een betrouwbare reisorganisatie met goede reputatie. En dan bij voorkeur met Nederlands sprekende adviseurs en medewerkers. Te boeken via een Nederlandse website. Het is dan ook goed om te weten dat Primavera Reizen meer dan 30 jaar ervaring heeft en duizenden senioren er eerder een appartement of hotel boekten voor een zonvakantie of overwinter vakantie.

Primavera Reizen overwinteren banner

actieve senioren snorkelen

Waar overwinteren in Spanje?

Je wilt in Spanje overwinteren omdat het daar in de winter veel minder koud is dan in Nederland of BelgiĆ«, het vaak goedkoper is en je als senior extra van het leven wilt genieten. En je hebt behoeft aan warmte en zon in de winter. Primavera Reizen heeft dat begrepen. Je kunt via deze gerenommeerde reisorganisatie onder andere overwinteren in Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Costa Del Sol. Overwinteren voor senioren met “zongarantie”.


Overwinteren voor senioren in Portugal

Die senioren die kiezen voor overwinteren in Portugal, komen bijna altijd op de populaire Algarve uit. Wat minder warm in de winter dan bijvoorbeeld de Canarische Eilanden of Zuid-Spanje maar wel met aangenamere temperaturen dan Nederland of Belgiƫ en veelal goed betaalbaar. Je kunt bij Primavera Reizen kiezen uit diverse Portugal-Algarve overwinter appartementen. Ook vaak met zwembad, zeezicht en wellness faciliteiten. Zo kan je bijvoorbeeld ook genieten van een wellness vakantie Spanje.

Topparken senioren vakanties banner


ouder paar op het strand

Lange termijn verhuur vanaf 29 dagen

Je kunt bij Primavera Reizen een overwinter appartement in Spanje of Portugal huren tegen een speciaal lange termijn tarief indien je deze tenminste 29 dagen huurt. Dan boek je zo een appartement tegen een speciaal en extra laag overwinter tarief. De prijs van energie en verwarming zit meestal in de totaalprijs inbegrepen. Zo weet je vooraf wat je senioren overwinter vakantie Spanje of Portugal kost voor wat betreft je verblijf. Voor eten en drinken moet je meestal zelf zorgen tijdens je overwinter vakantie.


Van logies tot All Inclusive

Je kunt bij Primavera Reizen een appartement voor de langere termijn huren op basis van logies maar een luxe All Inclusive vakantie Spanje of Portugal boeken, is ook mogelijk. Dan verblijf je bijvoorbeeld in een Adults Only hotel en zijn alle maaltijden en de meeste drankjes ook inbegrepen. Je kunt bij Primavera Reizen alle All Inclusive vakanties selecteren door te kiezen bij de zoekfilter naar “All Inclusive”. Je kunt dus kiezen voor een goedkope senioren overwinter vakantie of een luxe, geheel verzorgde senioren overwinter reis.

senioren genieten bij het zwembad

Regelmatig last minute aanbiedingen

Primavera heeft regelmatig last minute aanbiedingen voor senioren. Dan bedoelen we met name de last minutes Spanje en Portugal voor de kortere termijn. Want je kunt bij deze Portugal en Spanje reisspecialist ook een korte all inclusive Portugal of Spanje boeken, ideaal voor 65 plussers en als last minute soms wel tot 20 % goedkoper. Primavera Reizen, dus ook voor een korte en geheel verzorgde zonvakantie Spanje of Portugal.


Primavera Reizen overwinteren banner