Last minute senioren vakantie

Een last minute senioren vakantie is meestal goedkoper.

Als je met pensioen bent, kan je makkelijker gebruik maken van last minute vakantie aanbiedingen dan als je nog een werkzaam bestaan hebt en vrij moet nemen om er een paar dagen tussen uit te gaan Eén van de voordelen van een senioren vakantie. Met name gunstig voor een korte vakantie of weekendje weg. Zéér aantrekkelijk voor 60, 65 en 70 plussers.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Senioren hotel last minute boeken

Indien je er een paar dagen voordelig tussen uit wilt en van luxe houdt, is het boeken van een last minute senioren hotel met meerdaags arrangement een aanrader. Ook de beste senioren hotels hebben regelmatig last minute aanbiedingen. Ook meerdaags met wandel- of fietsarrangement. Boek bijvoorbeeld een last minute senioren hotel op de Veluwe, in de Achterhoek of Twente. Luxe genieten voor een lage last minute en senioren prijs.


fitte senioren aan het fietsen

Senioren bungalow op last minute vakantiepark huren

Vakantieparken voor senioren hebben bijna altijd wel last minute aanbiedingen. En omdat je steeds vaker met flexibele aankomst- en vertrekdagen kunt boeken, is dat ideaal voor een korte last minute senioren vakantie van bijvoorbeeld 3 of 4 dagen. Aantrekkelijke aanbiedingen vind je met name bij Landal, bij Topparken en bij EuroParcs. Bij deze tweede, Topparken, kan je voor weinig geld een last minute wellness bungalow boeken bij Landal een last minute seniorenbungalow met hond.


Vuurwerkvrij Oud en Nieuw

Op een aantal geselecteerde parken kan je een vuurwerkvrije seniorenbungalow boeken. Aantrekkelijk als je er bijvoorbeeld met Oud en Nieuw een paar dagen tussen uit wilt gaan. Dit zijn vuurwerkvrije parken waar de hond ook welkom is.

Topparken senioren vakanties banner


wandeling met de hond

Last minute senioren busreis boeken

Senioren busreizen worden veel geboekt door alleenstaande ouderen en dan met name door 60, 65 en 70 plussers. Maar je kunt natuurlijk ook als stel of met een vriendin of vriend zo een luxe busreis boeken. Alleen is het niet aan te raden tot er specifieke busreis aanbiedingen voor senioren beschikbaar komen. Ons advies, boek zo een busreis voor alleenstaande ouderen zo vroeg mogelijk. En boek bij voorkeur een 2, 3, 4 of 5 daagse senioren busreis met gegarandeerd vertrek. Dan weet je zeker dat er nog plek in de bus is en kan je mogelijk zelfs een plek bij het raam reserveren. Ook als je een rollator of scootmobiel gebonden bent, kan je meestal mee met zo een geheel verzorgde ouderen busreis.


cruise vakantie selfie

Senioren cruise last minute boeken

Luxe cruises of vaarvakanties zijn ideaal in het kader van een last minute ouderen vakantie. Omdat het aanbod zo groot en gevarieerd is, is er altijd wel een mogelijkheid om deel te nemen aan een riviercruise of Middellandse Zee Cruise. Ook op basis van volpension en inclusief excursies en vermaak. Ook kan je als senior een 1 of 2 daagse vaarvakantie boeken, vaak ook binnen Nederland en last minute. Veel ouderen die deelnemen aan een cruise zijn alleenstaand. Het is dan ook de manier om in de zomerperiode er een paar dagen tussen uit te gaan en in het gezelschap van gelijkgestemden te genieten van het avontuur en de luxe die zo een vaarvakantie kan betekenen.


Primavera Reizen overwinteren banner