Fietsvakantie Senioren

Fietsvakanties voor senioren, in Nederland en buitenland.

Fietsvakantie senioren boeken? Dat kan hier. Ook als alleenstaande senior. Fietsvakanties zijn ideaal voor actieve senioren. Op deze pagina geven wij een overzicht van een aantal reisorganisaties waar je een fietsvakantie voor senioren kunt boeken. Geheel verzorgd, inclusief overnachting en bagagevervoer. Ga voor een luxe fietsvakantie. Ook mogelijk met een elektrische fiets.

Topparken senioren vakanties banner

In welke landen een fietsvakantie boeken?

De meeste senioren die gaan voor een 3, 4, 5 of 6 daagse fietsvakantie doen dit in eigen land. Als je een fietsvakantie Nederland wilt boeken zijn er voor senioren enorm veel mogelijkheden, voornamelijk luxe fietsvakanties waarbij je van hotel naar hotel fiets en waar er voor bagagevervoer wordt gezorgd. Op plek 2 staat voor Nederlanders Duitsland als favoriet senioren fietsland. Hier vind je informatie over fietsvakanties Duitsland. Andere populaire vakantielanden voor een fietsvakantie ouderen zijn Frankrijk, Denemarken, Italië en Groot Brittannië.

actieve senioren op de fiets

Fietsvakanties senioren, meestal op basis half pension

Als senior wil je graag dat zoveel mogelijk zaken uit je handen worden genomen voor je fietsvakantie. Je boekt bij voorkeur een geheel verzorgde fietsvakantie op basis van halfpension en inclusief overnachting en vervoer bagage van hotel naar hotel. De meeste luxe fietsvakantie zijn geschikt voor senioren. Boek bij voorkeur een senioren fietsvakantie bij een reisorganisatie die ervaring hebben met luxe fietsvakanties voor ouderen. En met de zekerheid van ANVR en SGR. Dat scheelt bij de keuze van de ideale fietsvakantie een wereld van verschil.

OAD busreizen banner

Fietsvakantie als alleenstaande senior boeken

Indien je een alleenstaande 55, 60 of 65 plusser bent en wilt deelnemen aan een fietsvakantie met andere alleenstaande senioren, heb je een aantal aantrekkelijke mogelijkheden zo een wens waarheid te laten worden. Je moet dan binnen het aanbod single fietsgroepsreizen voor 50 en 60 plussers zoeken. Een aantrekkelijk aanbod vind je onder andere bij TUI en Estivant.

fietsvakantie korte pauze

Individuele fietsvakantie als senior boeken

Individuele fietsvakanties welke ook beschikbaar zijn voor senioren, vind je onder andere bij Eigen-Wijze Reizen, Fietsrelax, ANWB Reizen, Fital en Oad. Ook SNP Natuurreizen en Djoser heeft een aantrekkelijk aanbod.

Méér actieve senioren vakanties

Een fietsvakantie boeken is één van de meest geboekte actieve senioren vakanties. Andere actieve vakanties die ouderen graag beoefenen zijn wintersport, zeilen, wandelen en golfen. Paardrijden is minder in bij senioren. Wij proberen je op deze site uitgebreid te informeren over alle soorten senioren reizen. Ook groepsreizen, rondreizen, single reizen, spirituele reizen, culturele reizen en avontuurlijke reizen.

Primavera Reizen overwinteren banner