Een cruise vakantie boeken, ideaal voor alleenstaande senioren.

Wie een bijzondere senioren vakantie wil boeken, te weten luxe, avontuurlijk en ontspannend, zou eens kunnen kijken naar het aanbod cruise reizen. Zo een cruise reis is met name aantrekkelijk voor alleenstaande senioren maar uiteraard ook voor echtparen en vriendinnen- en vrienden groepen. Uit de praktijk blijkt dat de meeste riviercruises en Middellandse Zee Cruises geboekt worden door senioren en alleenstaanden. Je bent als oudere dus in goed gezelschap.

Vakantiehuis Veluwe te koop

De Jong Intra Riviercruises banner

Voor hoeveel dagen zo een cruise boeken?

De meeste cruise reizen hebben een duur van 8 tot 11 dagen. Dat is een mooie periode om te genieten van alles wat een cruise vakantie te bieden heeft. Er zijn echter ook cruise reizen te boek met een periode van bijvoorbeeld 6 of 7 dagen. Op deze pagina vind je een actueel overzicht van cruises die je kunt boeken. Ze zijn allen geschikt in het kader van een senioren vakantie, ook als je 70 jaar of ouder bent.


cruise vakantie selfie

Zorgeloos genieten tijdens zo een cruise reis.

Het aangename van zo een cruise reis of rondreis is dat er niet alleen voor vermaak gezorgd wordt maar ook dat je zo een luxe vaarvakantie op basis van volpension en zelfs All In kunt boeken. In het laatste geval, all inclusive zijn hapjes en drankjes zelf in de prijs inbegrepen.


cruiseschip zonsondergang

Cruise met verre bestemming boeken

Wie wat van de wereld wil zien en de tijd en geld heef om van een langere cruise reis te genieten, moet zeker eens kijken naar avontuurlijke cruise reizen met verre bestemmingen. Denk aan een Aziƫ cruise, een Nijlcruise of cruise met andere verre bestemming. TUI bijvoorbeeld biedt een 14 daagse cruise aan op basis van volpension met bestemming Kaaiman Eilanden, Jamaica en de Bahamas. Wie wil genieten van een bijzonder aantrekkelijke cruise en een avontuur aan gaan, boekt zo een cruise. Zeker ook interessant als je als oudere te veel spaargeld hebt en je zelf en je eventuele partner de vakantie van je leven wilt bezorgen. Je kunt natuurlijk ook genoegen nemen met een senioren busreis. Maar als je een verre en avontuurlijke rondreis wilt maken als oudere, is een cruise of ander type vaarvakantie zeker niet verkeerd.


Primavera Reizen overwinteren banner