Deze busreizen zijn geschikt voor alleenstaande ouderen.

Ze passen binnen ons aanbod senioren vakanties. Er zijn diverse mogelijkheden deel te nemen aan een busreis voor alleenstaande ouderen. Ook een meerdaagse senioren busreis, kerstreis of muziekreis. Dagtochten zijn ook mogelijk.

Vakantiehuis Veluwe te koop

veenstra busreizen senioren banner

touringcar in de natuur

Eén daagse busreis boeken

Dagje weg met andere senioren? Er is een groot aanbod één daagse busreizen beschikbaar. Met ervaren chauffeur + reisleiding en altijd met vervoer in een luxe touringcar. Ook voor busreizen alleenstaanden 70 Plus. Het programma is altijd sprankelend en gericht op de oudere reiziger die wil genieten vanaf het moment van instappen tot uitstappen. Voor een hapje en een drankje kan worden gezorgd. Ideaal als je als alleenstaande een gezellige en geheel verzorgde busreis met leeftijdsgenoten wilt maken. Eén daagse busreizen naar bijvoorbeeld de kust, Limburg, Antwerpen of Duitsland. Rond de periode rond kerstmis, met bezoek aan de vele kerstmarkten.


Meerdaagse busreizen voor ouderen die alleenstaand zijn.

Indien je als alleenstaande senior een busreis wilt boeken, kan je kiezen uit een één daagse busreis of meerdaagse senioren busreizen. Je bent welkom bij een specifieke ouderen vakantie busreis maar kunt als senior ook deelnemen aan een meerdaagse busreis waarin alle leeftijdsgroepen welkom zijn. Dus ook bijvoorbeeld gezinnen met kinderen. De meeste meerdaagse busreizen voor alleenstaande ouderen hebben een duur van 3, 4 of 5 dagen maar je kunt voor een langere senioren bus vakantie ook kiezen voor een geheel verzorgde busreis van bijvoorbeeld 6, 7 of 8 dagen.


Kies een busreis senioren uit met vertrekgarantie

Indien je zeker wilt zijn dat een ouderen busreis door gaat, doe je er verstandig als alleenstaande een ouderen busreis te boeken met gegarandeerd vertrek. Deze boek je bijvoorbeeld bij Oad Busreizen, TUI en De Jong-Intra.

busreis excursie

Huisdieren kunnen niet mee

Bij een busreis voor ouderen, zijn huisdieren doorgaans niet toegestaan. Voor een vakantie met huisdier moet je dus naar een ander alternatief kijken. Op diverse senioren vakantieparken bijvoorbeeld zijn huisdieren zoals honden wel toegestaan. Het betreft dan vaak vakantieparken die gewild zijn bij 55, 60, 65 en 70 plussers waarbij senioren graag op vakantie gaan. Deze vakantieparken voor senioren zijn meestal kleinschalig en je vindt er ook één of meerdere mindervaliden bungalows en aangepaste vakantiehuisjes.


drie honden in de herfst

Busreizen met rollator, rolstoel of scootmobiel.

Bij een enkele reisorganisatie is het ook mogelijk een dagtocht met de bus te boeken, als je als oudere afhankelijk bent van een hulmiddel zoal rolstoel, rollator of scootmobiel. Zo rijdt Veenstra Reizen voor wat betreft haar bus dagtochten voor ouderen met een liftbus. Zo kunnen nagenoeg alle ouderen genieten van een dagje uit met de bus. Veenstra Reizen biedt zelfs de mogelijkheid om thuis opgehaald te worden. Genieten van een fijn dagje uit met gelijkgestemden en een betrokken reisleiding!

wandeling op groen vakantiepark

Last minute busreis als senior boeken

Je kunt als senior zekere ook een last minute vakantie, busreis of ander type reis boeken. Voor wat de busreizen met vertrekgarantie geldt, is dat je meestal nog tot één dag voor vertrek kunt boeken. Er moet dan uiteraard wel beschikbaarheid zijn. Als je een meerdaagse senioren vakantie wilt boeken, zijn er op het gebied van geheel verzorgde cruises wellicht ook nog wel mogelijkheden. Boek bijvoorbeeld een last minute Rijncruise. Een last minute cruise kan tot 30 % voordeliger zijn en voor alle senioren is het goed om te weten dat je ook een last minute all inclusive cruise kunt boeken. Ook als alleenstaande vrouw of man.


Primavera Reizen overwinteren banner