Beste senioren hotels

Weekendje weg Nederland en op zoek de leukste senioren hotels.

Wie op zoek is naar een aantrekkelijk senioren hotel voor een weekendje weg, midweek of andere periode, vindt hier uitgebreide informatie. Deze luxe hotels in bijvoorbeeld de Veluwe, Drenthe, Overijssel of Limburg hebben speciale aanbiedingen voor senioren, vaak meerdaagse arrangementen. Je kunt bij zo een senioren hotel ook voordelig een 2, 3, 4 of 5 daags fietsarrangement Nederland boeken of heerlijk in de omgeving van het hotel wandelen en culinair genieten. Boek zo een senioren hotel voordelig inclusief meerdaags arrangement en bij voorkeur op basis van halfpension, volpension of all inclusive. Ook beschikbaar bij senioren hotels Nederland aan zee.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Vanaf welke leeftijd kan je een kamer boeken in een senioren hotel?

Hotels met senioren arrangementen zijn meestal luxe hotels met aanbiedingen voor bepaalde doelgroepen, bijvoorbeeld fietsers, wandelaars, gezinnen, alleenstaande of senioren. En, het zijn vaak hotels met binnenzwembad. In het geval van een senioren hotel arrangement, wordt er meestal geen strakke leeftijdsgrenzen gehanteerd. Over het algemeen genomen worden er met senioren personen bedoeld vanaf 60 jaar. En als je 70 of 80 jaar bent, mag je uiteraard ook profiteren van voordelige senior hotel arrangementen.


actieve senioren op de fiets

Bij wie een senioren hotel boeken?

Diverse hotelketens en familie hotels hebben speciale senioren arrangementen. Door de weeks vaak met extra senioren korting. Je kunt bijvoorbeeld bij van Der Valk een voordelig arrangement boeken of gebruik maken van een aanbieding bij Fletcher. De meeste senioren hotels in Nederland liggen aan de kust of midden in de bossen. Je kunt in deze ouderen hotels ook vaak een aangepaste hotelkamer boeken. Zo een hotelkamer is dan ook goed toegankelijk met de rolstoel, rollator of scootmobiel. En nog een top voor een senioren vakantie Drenthe. Hotel Meulenhoek in Drenthe heeft 3, 4 of 5 daagse senioren arrangementen, ook voor een midweek. En voor de fietsers tussen jullie, je kunt er ook een 5, 6 of 7 daags senioren fietsarrangement boeken.

fitte senioren aan het fietsen

Topparken senioren vakanties banner

Wellness hotels, ook voor senioren

In een luxe wellness hotel geniet je extra, zeker als het een hotel met binnenzwembad betref en je bijvoorbeeld een privé sauna of bubbelbad op he hotelkamer hebt. Voor wat betreft de senioren hotels met binnenzwembad verwarmen het zwemwater niet altijd op een aangename temperatuur. Als je in het kader van een luxe senioren vakantie voor een hotel met verwarmd binnenzwembad kiest, informeer dan vooraf bij de receptie wat de temperatuur van het water in het zwembad is in de periode van je komst en ook of het zwembad dan wel geopend is. Als je snel last hebt van kou of koude spieren is een temperatuur van het zwemwater van 28 graden het meest aangenaam. Dit zijn geselecteerde hotels met binnenzwembad. Ze hebben ook vaak fietsarrangementen, aantrekkelijk voor een korte senioren fietsvakantie Nederland.


uitwaaien op het strand

De hond is niet in alle hotels welkom

Een korte senioren vakantie met hond boeken en verblijven in een luxe hotel Nederland aan zee of in de bossen? Houd er rekening mee dat in lang niet alle senioren hotels huisdieren zijn toegestaan. Bij het boeken van een kamer op een senioren hotel met hond moet je er verder rekening mee houden dat er voor een overnachting met de hond extra kosten in rekening worden gebracht. En dat kan bij een 4 of 5 daagse senioren arrangement aardig oplopen. Je zou dan kunnen overwegen een hondenbungalow te boeken. Die zijn beschikbaar met omheinde tuin en speciale honden faciliteiten. Ideaal als je met 1 of 2 honden een korte vakantie, midweek of weekendje weg Nederland wilt boeken. Boek bijvoorbeeld deze 2 persoons Landal hondenbungalow in Overijsel.


Primavera Reizen overwinteren banner